Profiel

Van kinds af aan ben ik gefascineerd door de natuur. De groeikracht, schoonheid en de weerbaarheid ervan vind ik fantastisch. Mijn eerste bijbaantje als puber was vakkenvullen in de supermarkt; dit heb ik geloof ik tien dagen gedaan, want ik kon het viervoudige verdienen met aardbeien plukken. Daar is mijn passie voor alles wat groeit en bloeit pas echt begonnen. Tien jaar later toen ik afstudeerde (in de Taal- & Literatuurwetenschappen) had ik gewerkt in zo’n beetje alle fasen van de aardbeien-, asperge-, champignon- en appelteelt.

Nu, na een zijpaadje van ruim 20 jaar, ben ik terug bij waar de bevlogenheid ooit begon. Ik hou me bezig met het (her)ontwerpen, renoveren, onderhouden en verder verfraaien van tuinen. Ik doe dit met ontzettend veel plezier en hoop je snel te ontmoeten tijdens een rondje door je tuin.

Wat opdrachtgevers zeggen


"Toon heeft mijn voortuin opgehoogd, bestraat en natuurlijk de planten uitgekozen en geplant. Ik kan weer jaren vooruit! Hij heeft goede ideeën en voor mij was 't vooral super dat ik helemaal meegenomen werd in alle stappen en alle keuzes. Top communicatie!" Joanne, Rotterdam.


"Zeer aanbevolen, prettig contact, begrijpt wat je wilt, werkt rustig door en ruimt alles op!" Paula, Rotterdam.